Курси кондитерів

- Послуга
Ціну уточнюйте
- +380 (48) 758-18-96
- +380 (66) 556-37-29
Опис
курси кондитерів
Кондитер — це професійний кухар, що створює кондитерські вироби, десерти та іншу запечену їжу. Представників цієї професії можна побачити у великих готелях, ресторанах і пекарнях. Ріже кондитером називається людина, чий бізнес пов'язаний із продажем кондитерських виробів.
Кондитер готує різні типи тіста, начинок, кремів за заданою рецептурою, випікає та прикрашає продукцію. Це високоякісні, різноманітного вигляду, смаку й аромату харчові продукти. Велика частина робіт виконується вручну за допомогою спеціальних інструментів, перетворюючи професію кондитера на мистецтво.
Крім цього, кондитер зобов'язаний знати терміни та умови зберігання інгредієнтів і готових продуктів.
Місце роботи: ресторани, кафе, столові, комбінати та кондитерські фабрики. Вимоги до кондитера: необхідна смакова пам'ять, творча уява, тонкий смак і нюх. Необхідно чудово розбиратися в продуктах і в їх складі. Кондитер має мати гарну довготривалу пам'ять, об'ємний і лінійний окомір, рухомі пальці рук, вміння концентрувати увагу. Йому потрібні тонке почуття часу, висока чутливість до відтінків запаху та смаку, що відтворює уяву (здатність дивлячись на рецепт, представити зовнішній вигляд і смак страви), відповідальність, невинність.
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте