Курси кондитерів

- Послуга
Ціну уточнюйте
- +380 (48) 758-18-96
- +380 (66) 556-37-29
Опис
курси кондитерів
Кондитер — це професійний кухар, створює кондитерські вироби, десерти, та іншу запечену їжу. Представників цієї професії можна зустріти у великих готелях, ресторанах та пекарнях. Рідше кондитером називається людина, чий бізнес пов'язаний з продажем кондитерських виробів.
Кондитер займається приготуванням різних видів тіста, начинок, кремів за заданою рецептурою, випікає і прикрашає продукцію. Це високоякісні, різноманітного вигляду, смаку і аромату харчові продукти. Більша частина робіт виконується вручну з допомогою спеціальних інструментів, перетворюючи професію кондитера в мистецтво.
Крім цього, кондитер зобов'язаний знати строки і умови зберігання інгредієнтів та готових продуктів.
Место работы: рестораны, кафе, столовые, комбинаты и кондитерские фабрики. Требования к кондитеру: необходима вкусовая память, творческое воображение, тонкий вкус и обоняние. Необходимо прекрасно разбираться в продуктах и в их составе. Кондитер должен иметь хорошую долговременную память, объемный и линейный глазомер, подвижные пальцы рук, умение концентрировать внимание. Ему нужны тонкое чувство времени, высокая чувствительность к оттенкам запаха и вкуса, воспроизводящее воображение (способность глядя на рецепт, представить внешний вид и вкус блюда), ответственность, честность.
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте