Продавець ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти» розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
28 відгуків
+380 (94) 996-06-49
+380 (48) 758-18-96
+380 (66) 556-37-29
ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти»
Кошик

Навчання кухар-кондитер

Ціну уточнюйте

  • Послуга
Навчання кухар-кондитер
Навчання кухар-кондитерПослуга
Ціну уточнюйте
+380 (94) 996-06-49
  • +380 (48) 758-18-96
  • +380 (66) 556-37-29
+380 (94) 996-06-49
  • +380 (48) 758-18-96
  • +380 (66) 556-37-29

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Сканованійсереднє утворення + професія

Отримання середньої освіти разом із професією кухаря + кондитер. Термін навчання 3 роки.

ДОКУМЕНТИ, ЯКІ НЕОБХОДИМО ПІДТУЙТЕ ПОСТУПАЛЬНИХ:

• Заяву.
• Документ про утворення.
• Характеристика.
• Медичні довідки (ф. 086-у, 063).
• Скануватий роздрукований паспорт  або свідчення про народження.
• Фотокартки (3 х 4) — 8 шт.
• Справу з місця проживання й про склад сім'ї.
• Скануватий роздрукований ідентифікаційний код.
• Управу з місця роботи батьків.

Держак стипендії.

Після закінчення отримання документів про утворення державного зразка.

Можливість проживання. 

Освітньо-кваліфікаційна характеристика випускника
професійно-технічного навчального закладу

(підприємства, установи та організації, що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників)

1.Професія – Кухар – 5122

(код, назва професії)

  1. Кваліфікація – 3 розряд____________________________
    (рівень кваліфікації – розряд, клас, категорія)

  2. Кваліфікаційні вимоги
    Повинен знати: види, властивості, кулінарне призначення та особливості обробки картоплі, овочів, грибів, м'яса, риби, птиці, дичини, круп, макаронних виробів і бобових, сиру, яєць, тіста, консервів, концентратів та інших продуктів, ознаки та органолептичні методи визначення їх доброякісності, терміни та умови їх зберігання; способи, методи та форми нарізання овочів і зелені; технологію виготовлення котлетної маси з м'яса, риби та напівфабрикатів з неї; прийоми, способи та послідовність виконання теплового оброблення продуктів; правила реалізації, відпуску (комплектації) готової продукції, терміни та умови зберігання страв; рецептури, технологію виготовлення, вимоги до якості варених, смажених, запечених овочів, страв з круп, макаронних виробів і бобових, нескладних супів, страв з яєць, прісного тіста, страв з концентратів; організацію робочих місць під час виконання робіт; правила експлуатації відповідних видів технологічного обладнання, виробничого інвентарю, інструменту, ваговимірювальних приладів, посуду, їх призначення та використання в технологічному процесі; правила роботи підприємств харчування; санітарні правила для підприємств харчування; правила санітарної обробки столового та кухонного посуду, інструментів, інвентарю, їх маркування та використання; технічні вимоги безпеки праці; правила та норми протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни; призначення, зміст та порядок користування нормативно–технологічними документами: Збірником рецептур страв і кулінарних виробів, технологічними картками.

 

Повинен уміти: проводити процеси первинної кулінарної обробки сировини. Здійснювати допоміжні роботи з виготовляння страв та кулінарних виробів. Формувати та панірувати напівфабрикати. Готувати страви та кулінарні вироби, які потребують нескладної кулінарної обробки: варить, смажить, запікає та випікає вироби. Виготовляти страви з концентратів. Порціонувати (комплектувати), роздавати страви масового попиту.

 

  1. Загальнопрофесійні вимоги
    Повинен:
    а) раціонально та ефективно організовувати працю на робочому місці;
    б) дотримуватись норм технологічного процесу;
    в) не допускати браку в роботі;
    г) знати та виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці й навколишнього середовища, додержуватись норм, методів і прийомів безпечного ведення робіт;
    д) використовувати в разі необхідності засоби попередження та усунення природних і небезпечних негативних явищ (пожежі, аварії, повені тощо);
    є) знати інформаційні технології.

  2. Вимоги до освітнього рівня осіб, які навчатимуться в системі професійно-технічної освіти
    Повна загальна середня освіта (по закінченні навчання). Без вимог до стажу роботи.

  3. Сфера професійного використання випускника
    Діяльність: ресторанів, барів, їдалень та послуги з постачання готової їжі.

  4. Специфічні вимоги:
    7.1. Вік: по закінченні терміну навчання – не менше 16 років.
    7.2. Стать: чоловіча, жіноча.
    7.3. Медичні обмеження.

Кухар
Термін навчання – 6 місяців (на базі 11 класів);
Рівень кваліфікації – 3 розряд

Термін навчання – 3 роки (на базі 9 класів);
Рівень кваліфікації – 4 розряд

Професійний успіх залежить під правильного вибору.
Ким я можу стати? Хто я? Яка я? Куди піти вчитися після школи?
КУХАР - це фахівець з приготування їжі. Гарного кухаря іноді називають чарівником, адже він може з самих звичайних продуктів приготувати справжній шедевр, який доставить радість і насолоду людям. Кухар готує страви за спеціальними рецептами, але може видозмінювати їх на свій смак, тобто підходити до процесу творчо.
ЧОМУ Я ВІБРАЛА ПРОФЕСІЮ КУХАРА?
Тому, що вважаю її потрібною. Всі люди повинні харчуватися, щоб жити. Але хіба просто поглинати їжу, це приємно? Ні, треба зробити так, щоб харчування було приємно, щоб поївши людина, відчував не тільки ситість, а ще й подяку до кухаря. Мистецтву приготування смачних страв треба вчитися. Я розумію, наскільки складно і відповідально бути кухарем. Я хочу готувати такі страви, покуштувавши які клієнт захоче попросити добавку. Я вважаю професію кухаря найгуманнішої і головною професією в світі. У світі багато знаменитих кондитерів і кухарів. Але годують основна кількість людей звичайні кухаря. Хочеться, щоб все люди могли їсти смачні страви і радіти життю.
Якщо кухар хоче побудувати успішну кар'єру, то йому вкрай важливо розвивати професійні навички. Фокусування на завданнях, швидкість реакції, уважність до дрібниць і хороша пам'ять вкрай важливі для того, щоб стати професіоналом своєї справи. Всьому цьому Вас навчать в ДНЗ Одеський центр професійно-технічної освіти!

м. Одеса, Заболотного , 9.
(Зупинка Заболотного по проспекту Добровольского маршрутні таксі 190, 242, 240, 165)
Довідки за телефоном: 066-55-63-729

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner