Продавець ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти» розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
28 відгуків
+380 (94) 996-06-49
+380 (48) 758-18-96
+380 (66) 556-37-29
ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти»
Кошик

Навчання кухаря

Ціну уточнюйте

  • Послуга
Навчання кухаря
Навчання кухаряПослуга
Ціну уточнюйте
+380 (94) 996-06-49
  • +380 (48) 758-18-96
  • +380 (66) 556-37-29
+380 (94) 996-06-49
  • +380 (48) 758-18-96
  • +380 (66) 556-37-29

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Повар — людина, професій якої є приготування їжі; зараз, зазвичай, на підприємствах громадського харчування.

ДОКУМЕНТИ, ЯКІ НЕОБХОДИМО ПІДТУЙТЕ ПОСТУПАЛЬНИХ:

• Заяву.
• Документ про утворення.
• Характеристика.
• Медичні довідки (ф. 086-у, 063).
• Сканований роздрукований паспорт або свідчення про народження.
• Фотокартки (3 х 4) — 8 шт.
• Справу з місця проживання й про склад сім'ї.
• Скануватий роздрукований ідентифікаційний код.
• Управу з місця роботи батьків.

Кухар
Найімовірніше, слово «кухар» походить від східнослав'янського «вар», що означає кип'ячу воду та жар [1]. На флоті посаду кухаря називається кок.
Готує супи, другі страви, іншу їжу. Знає, як правильно зберігати продукти, готує різні страви за рецептами та вміє оформляти приготоване. Організовує зберігання продуктів відповідно до санітарно-гігієнічних норм. Попри те, що кухар на підприємствах громадського харчування має встановлені рецептами страв, він може вносити в них зміни залежно від якості сировини та контингенту споживачів. Працює в приміщенні, в умовах підвищеної температури.
Робота не рекомендується людям, які страждають на такі захворювання:
органів дихання;
серцево-судинної системи;
органів травлення;
нирок і сечовивідних шляхів;
опорно-рухового апарату;
нервової системи;
хвороби шкіри з локалізацією на кистях рук;
бактеріоносійство.
Для роботи кухарем потрібна санітарна книжка.
Професію кухаря можна придбати в спеціальних колясцях, середньотехнічних навчальних закладах і професійних технічних училищах.

Різновид професії
Шеф-кухар
Складається заявки на необхідні харчові товари, напівфабрикати та сировину, забезпечує їх своєчасне отримання зі складу, контролює терміни, асортимент, кількість і якість їхнього надходження та реалізації. Забезпечує на основі вивчення попиту споживачів різноманітність асортименту страв і кулінарних виробів, становить меню. Здійснює постійний контроль над технологією приготування їжі, нормами закладки сировини та дотриманням працівниками санітарних вимог і правил особистої гігієни. Здійснює розставлення кухарів та інших працівників виробництва. Складається графік виходу кухарів на роботу. Проводить браком готової їжі. Організовує облік, складання та своєчасне уявлення про виробничу діяльність, впровадження передових прийомів і методів праці.
Кухар-кондитер
Спеціалізується на кондитерських виробах.
Кухар-технолог
Організовує процес приготування продуктів. Визначає якість сировини, розраховує її кількість для отримання порцій готових продуктів, калорійність добового раціону, становить меню та прейскуранти. Розподіляє обов'язки в бригаді кухарів. Контролює процес приготування кулінарної продукції, розробляє рецепти нових фірмових страв і становить на них технологічні картки. Оформляє необхідну документацію, інструктує кухарів. Веде повний облік фінансових цінностей, обладнання, сировини, готової продукції.
Кухар-кулінар
Кулінар розраховує сировину та виходу готової продукції, становить меню, заявки на продукти та напівфабрикати, готує страви, виконує проціджування, замішування, подрібнення, формування, фарширування, начинку виробів, регулює температурний режим, визначає готовність страв, виробів за контрольно-вимірювальним приладом, а також за зовнішнім виглядом, запахом, кольором, смаком, виробляє художнє оформлення страв і кондитерських виробів, порціює страви.

Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner