курси кондитерів
Кондитер — це професійний кухар, який створює кондитерські вироби, десерти, та іншу запечену їжу.
Кондитер займається приготуванням різних видів тіста, начинок, кремів за заданою рецептурою, випікає та прикрашає продукцію. Це високоякісні, різноманітні види, смаки та аромати харчові продукти.
Крім цього, кондитер повинен знати терміни та умови зберігання інгредієнтів та готових продуктів.
Місце роботи: ресторани, кафе, столові, комбінати і кондитерські фабрики. Йому потрібні тонке почуття часу, висока чутливість до відтінків запаху і смаку, уяву, що відтворює (здатність дивлячись на рецепт, уявити зовнішній вигляд і смак страви), відповідальність, чесність.
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте