Курсы поваров

  Курсы поваров, фото 1
next previous
Услуга

Цену уточняйте

Написать
  • +380 показать номер +380 (94) 996-06-49
  • +380 (48) 755-55-73
  • +380 (48) 726-38-66
  • +380 (48) 758-18-96
  • +380 (48) 726-67-33
  • Адрес и контакты
    • Телефон:
      +380 (94) 996-06-49
      +380 (48) 755-55-73
      +380 (48) 726-38-66
      +380 (48) 758-18-96
      +380 (48) 726-67-33
    • Адрес:
      ул.Новосельского 86, ул. Заболотного 9, ул, Паустовского 12, Одесса, Одесская область, 65045, Украина
    • Email:
      ptu_odessa@ukr.net

курсы поваров

обучение профессии повар
по окончанию выдается свидетельство государственного образца возможно проживание
Необходимые документы:
· копия паспорта;
· копия идентификационного кода;
· фото (3х4).

Освітньо-кваліфікаційна характеристика випускника
професійно-технічного навчального закладу

1. Професія – 5122 Кухар

(код, назва професії)

  1. Кваліфікація – 3 розряд____________________________
    (рівень кваліфікації – розряд, клас, категорія)

  2. Кваліфікаційні вимоги
    Повинен знати: види, властивості, кулінарне призначення та особливості обробки картоплі, овочів, грибів, м'яса, риби, птиці, дичини, круп, макаронних виробів і бобових, сиру, яєць, тіста, консервів, концентратів та інших продуктів, ознаки та органолептичні методи визначення їх доброякісності, терміни та умови їх зберігання; способи, методи та форми нарізання овочів і зелені; технологію виготовлення котлетної маси з м'яса, риби та напівфабрикатів з неї; прийоми, способи та послідовність виконання теплового оброблення продуктів; правила реалізації, відпуску (комплектації) готової продукції, терміни та умови зберігання страв; рецептури, технологію виготовлення, вимоги до якості варених, смажених, запечених овочів, страв з круп, макаронних виробів і бобових, нескладних супів, страв з яєць, прісного тіста, страв з концентратів; організацію робочих місць під час виконання робіт; правила експлуатації відповідних видів технологічного обладнання, виробничого інвентарю, інструменту, ваговимірювальних приладів, посуду, їх призначення та використання в технологічному процесі; правила роботи підприємств харчування; санітарні правила для підприємств харчування; правила санітарної обробки столового та кухонного посуду, інструментів, інвентарю, їх маркування та використання; технічні вимоги безпеки праці; правила та норми протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни; призначення, зміст та порядок користування нормативно–технологічними документами: Збірником рецептур страв і кулінарних виробів, технологічними картками.

 

Повинен уміти: проводити процеси первинної кулінарної обробки сировини. Здійснювати допоміжні роботи з виготовляння страв та кулінарних виробів. Формувати та панірувати напівфабрикати. Готувати страви та кулінарні вироби, які потребують нескладної кулінарної обробки: варить, смажить, запікає та випікає вироби. Виготовляти страви з концентратів. Порціонувати (комплектувати), роздавати страви масового попиту.

 

  1. Загальнопрофесійні вимоги
    Повинен:
    а) раціонально та ефективно організовувати працю на робочому місці;
    б) дотримуватись норм технологічного процесу;
    в) не допускати браку в роботі;
    г) знати та виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці й навколишнього середовища, додержуватись норм, методів і прийомів безпечного ведення робіт;
    д) використовувати в разі необхідності засоби попередження та усунення природних і небезпечних негативних явищ (пожежі, аварії, повені тощо);
    є) знати інформаційні технології.

  2. Вимоги до освітнього рівня осіб, які навчатимуться в системі професійно-технічної освіти
    Повна загальна середня освіта (по закінченні навчання). Без вимог до стажу роботи.

  3. Сфера професійного використання випускника
    Діяльність: ресторанів, барів, їдалень та послуги з постачання готової їжі.

  4. Специфічні вимоги:
    7.1. Вік: по закінченні терміну навчання – не менше 16 років.
    7.2. Стать: чоловіча, жіноча.
    7.3. Медичні обмеження.

Информация для заказа
  • Цена: Цену уточняйте