Обучение кондитер
Цену уточняйте
- +380 показать номер +380 (94) 996-06-49
- +380 (48) 755-55-73
- +380 (48) 758-18-96
- График работы
-
Адрес и контакты
-
Телефон:+380 (94) 996-06-49+380 (48) 755-55-73+380 (48) 758-18-96
-
Адрес:ул.Новосельского 86, ул. Заболотного 9, ул, Паустовского 12, Одесса, Одесская область, 65045, Украина
-
Email:ptu_odessa@ukr.net
-
профессия кондитер. Срок обучения 1 год.
ДОКУМЕНТЫ, КОТОРЫЕ НЕОБХОДИМО ПОДАТЬ ПОСТУПАЮЩИМ:
• Заявление.
• Документ об образовании.
• Характеристика.
• Медицинские справки (ф. 086-у, 063).
• Копию паспорта или свидетельства о рождении.
• Фотокарточки (3 х 4) — 8 шт.
• Справку с места жительства и о составе семьи.
• Копию идентификационного кода.
• Справку с места работы родителей.
Государственная стипендия.
По окончанию получение документов о образовании государственного образца.
Возможность проживания.
Освітньо-кваліфікаційна характеристика випускника
професійно-технічного навчального закладу
(підприємства, установи та організації, що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників)
-
Професія – 5122 Кухар
(код, назва професії)
-
Кваліфікація – 3 розряд____________________________
(рівень кваліфікації – розряд, клас, категорія) -
Кваліфікаційні вимоги
Повинен знати: види, властивості, кулінарне призначення та особливості обробки картоплі, овочів, грибів, м'яса, риби, птиці, дичини, круп, макаронних виробів і бобових, сиру, яєць, тіста, консервів, концентратів та інших продуктів, ознаки та органолептичні методи визначення їх доброякісності, терміни та умови їх зберігання; способи, методи та форми нарізання овочів і зелені; технологію виготовлення котлетної маси з м'яса, риби та напівфабрикатів з неї; прийоми, способи та послідовність виконання теплового оброблення продуктів; правила реалізації, відпуску (комплектації) готової продукції, терміни та умови зберігання страв; рецептури, технологію виготовлення, вимоги до якості варених, смажених, запечених овочів, страв з круп, макаронних виробів і бобових, нескладних супів, страв з яєць, прісного тіста, страв з концентратів; організацію робочих місць під час виконання робіт; правила експлуатації відповідних видів технологічного обладнання, виробничого інвентарю, інструменту, ваговимірювальних приладів, посуду, їх призначення та використання в технологічному процесі; правила роботи підприємств харчування; санітарні правила для підприємств харчування; правила санітарної обробки столового та кухонного посуду, інструментів, інвентарю, їх маркування та використання; технічні вимоги безпеки праці; правила та норми протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни; призначення, зміст та порядок користування нормативно–технологічними документами: Збірником рецептур страв і кулінарних виробів, технологічними картками.
Повинен уміти: проводити процеси первинної кулінарної обробки сировини. Здійснювати допоміжні роботи з виготовляння страв та кулінарних виробів. Формувати та панірувати напівфабрикати. Готувати страви та кулінарні вироби, які потребують нескладної кулінарної обробки: варить, смажить, запікає та випікає вироби. Виготовляти страви з концентратів. Порціонувати (комплектувати), роздавати страви масового попиту.
-
Загальнопрофесійні вимоги
Повинен:
а) раціонально та ефективно організовувати працю на робочому місці;
б) дотримуватись норм технологічного процесу;
в) не допускати браку в роботі;
г) знати та виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці й навколишнього середовища, додержуватись норм, методів і прийомів безпечного ведення робіт;
д) використовувати в разі необхідності засоби попередження та усунення природних і небезпечних негативних явищ (пожежі, аварії, повені тощо);
є) знати інформаційні технології. -
Вимоги до освітнього рівня осіб, які навчатимуться в системі професійно-технічної освіти
Повна загальна середня освіта (по закінченні навчання). Без вимог до стажу роботи. -
Сфера професійного використання випускника
Діяльність: ресторанів, барів, їдалень та послуги з постачання готової їжі. -
Специфічні вимоги:
7.1. Вік: по закінченні терміну навчання – не менше 16 років.
7.2. Стать: чоловіча, жіноча.
7.3. Медичні обмеження.
- Цена: Цену уточняйте