Продавець «Одеський центр професійно-технічної освіти» розвиває свій бізнес на Prom.ua 16 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
28 відгуків
+380 (94) 996-06-49
+380 (48) 758-18-96
+380 (66) 556-37-29
ОДЕСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ
Кошик

Кухар

Ціну уточнюйте

  • Послуга
Кухар
КухарПослуга
Ціну уточнюйте
+380 (94) 996-06-49
  • +380 (48) 758-18-96
  • +380 (66) 556-37-29
+380 (94) 996-06-49
  • +380 (48) 758-18-96
  • +380 (66) 556-37-29

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Кухар - людина, професією якої є приготування їжі; нині, зазвичай, на підприємствах комунального харчування.

ДОКУМЕНТИ, ЯКІ НЕОБХІДНО ПОДАТИ:
• Заява.
• Документ про освіту.
- Характеристика.
• Медичні довідки (ф. 086, 063).
• Сканований роздрукований паспорт або свідоцтво про народження.
• Фотокартки (3 х 4) - 8 шт.
• Довідку з місця проживання та склад сім'ї.
• Сканований надрукований ідентифікаційний код.
• Довідку з місця роботи батьків.

Кухар
Швидше за все, слово «кухар» походить від східнослов'янського «вар», що означав киплячу воду та жар [1]. На флоті посаду кухаря називається кок.
Готує супи, другі страви, іншу їжу. Знає, як правильно зберігати продукти, готує різні страви за рецептами та вміє оформляти приготовлене. Організовує зберігання продуктів відповідно до санітарно-гігієнічних норм. Незважаючи на те, що кухар на підприємствах громадського харчування користується встановленими рецептами страв, він може вносити до них зміни залежно від якості сировини та контингенту споживачів. Працює у приміщенні, в умовах підвищеної температури.
Робота не рекомендується людям, які страждають на наступні захворювання:
органів дихання;
серцево-судинної системи;
органів травлення;
нирок та сечовивідних шляхів;
опорно-рухового апарату;
нервової системи;
хвороби шкіри з локалізацією на кистях рук;
бактеріоносійство.
Для роботи кухарем потрібна санітарна книжка.
Професію кухаря можна придбати у спеціальних коледжах, середньотехнічних навчальних закладах та професійних технічних училищах.

Різновиди професії
Шеф-кухар
Складає заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати та сировину, забезпечує їх своєчасне отримання зі складу, контролює терміни, асортимент, кількість та якість їх надходження та реалізації. Забезпечує на основі вивчення попиту споживачів різноманітність асортименту страв та кулінарних виробів, що складає меню. Здійснює постійний контроль за технологією приготування їжі, нормами закладення сировини та дотриманням працівниками санітарних вимог та правил особистої гігієни. Здійснює розміщення кухарів та інших працівників виробництва. Складає графік виходу кухарів працювати. Проводить бракераж готової їжі. Організовує облік, складання та своєчасне уявлення звітності про виробничу діяльність, впровадження передових прийомів та методів праці.
Кухар-кондитер
Спеціалізується на кондитерських виробах.
Кухар-технолог
Організує процес виготовлення продуктів. Визначає якість сировини, розраховує її кількість для отримання порцій готових продуктів, калорійність добового раціону, складає меню та прейскуранти. Розподіляє обов'язки у бригаді кухарів. Контролює процес приготування кулінарної продукції, розробляє рецепти нових фірмових страв та складає на них технологічні карти. Оформляє необхідну документацію, інструктує кухарів. Веде повний облік матеріальних цінностей, устаткування, сировини, готової продукції.
Кухар-кулінар
Кулінар здійснює розрахунок сировини і виходу готової продукції, складає меню, заявки на продукти та напівфабрикати, здійснює приготування страв, виконує проціджування, замішування, подрібнення, формування, фарширування, начинку виробів, регулює температурний режим, визначає готовність страв, виробів з контрольно-вимірювальних приладів, а також оформлення страв та кондитерських виробів, здійснює поркування страв.

Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner