конкурс фахової майстерності серед учнів груп з професії "Кухар-кондитер"

конкурс фахової майстерності серед учнів груп з професії "Кухар-кондитер"

20 жовтня, в рамках декади професії "Кухар," був проведений конкурс фахової майстерності серед учнів груп з професії "Кухар-кондитер". Мета конкурсу - підвищення рівня професійної майстерності учасників конкурсу та престижу професії "Кухар".

22.10.15

Тему конкурсу "Страви одеської кухні" запропонували самі учні. Одеська кухня дуже богата та різноманітна, тому конкурсантам було цікаво ознайомитися з кулінарними традиціями свого міста і підібрати оригінальні рецептури. На конкурс були представлені такі страви, як "Фаршмак", "Циміс", "Бички по-Одеські" та багато інших. Учні добре справилися з завданням конкурсу, продемонструвавши відмінну теоретичну та практичну підготовку. Страви всіх конкурсантів вразили своїм гарним смаком та чудовим оформленням. Переможцями конкурсу стали:
- учні групи №36 Глаголіна Світлана, Дмітрієва Тетяна в номінації "Оригінальність рецептури";
- учні групи №63-64 Ушкова Вероніка, Козакова Вероніка в  номінації "Довершені смакові якості страви";
- учні групи №25 Кудінов Євгеній, Мозоль Юрій в номінації "Відтворення старовинних рецептів";
- учні групи №35 Киреченко Олександр, Костенко Валентина в номінації "Неординарна презинтація страв";
- учні групи №55 Керничанська Сніжана, Полієнко Данило в номінації "Використання інноваційних технологій в приготуванні страв".
Проведений конкурс довів про високий професійний рівень майстрів виробничого навчання, викладачів та творчий потенціал учнів.

https://plus.google.com/100232146915525844625/posts/6W5TsTfLok9

Предыдущие новости