"Українські традиції пасхального столу"
-"Українські традиції пасхального столу". Учні групи №25 "Кухар; кухар-кондитер", майстер в.н. Вердиш Л.О. презентували виставку великодніх писанок, пасок та кондитерських прикрас, а також провели майстер-клас по виготовленню виробів із мастики та поділилися рецептами та секретами Великодніх пасок та кулічів.
Також в програмі заходу провів екскурс в історію Великоня Тищенко А.В., магістр богословських наук; відбулась презентація книжкових та періодичних видань "Великодні свята - свята вічного Воскресіння", знайомство з традиціями та звичаями писанкарства в Україні та презентація книги "Великодня веселка",яку провела Шевчук О.В., методист Одеського обласного центру української культури.
На заході були пристутні викладачі "Одеського центру професійно-технічної освіти", учні групи №21 "Перукар; перукар-модельєр", студенти одеських ВУЗів та учні одеської школи №52.
В кінці заходу учні групи №25 "Кухар;кухар-кондитер" поділились з усіма присутніми рецептами Великодніх пасок.
- 11 бригада ім. М. Грушевського Національної гвардії Українизапрошення служити у нашій бригадіПовна версія новини
- безкоштовні навчальні курси за професією «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування»Державний навчальний заклад «Одеський центр професійно- технічної освіти» запрошує на безкоштовні навчальні курси за професією «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування»Повна версія новини