"Українські традиції пасхального столу"
-"Українські традиції пасхального столу". Учні групи №25 "Кухар; кухар-кондитер", майстер ст. н. Вердиш Л. О. презентували виставку великодніх писанок, пасок та кондитерських прикрас, а також провели майстер-клас по виготовленню виробів із мастики та поділилися рецептами та секретами Великодніх пасок та кулічів.
Також в програмі заходу провів екскурс в історію Великоня Тищенко А. В., магістр богословських наук; відбулась презентація книжкових та періодичних видань "Великодні свята - свята вічного Воскресіння", знайомство з традиціями та звичаями писанкарства в Україні та презентація книги "Великодня веселка",яку провела Шевчук О. В., методист Одеського обласного центру української культури.
На заході були пристутні викладачі "Одеського центру професійно-технічної освіти", учні групи №21 "Перукар; перукар-модельєр", студенти одеських ВУЗів та учні одеської школи №52.
В кінці заходу учні групи №25 "Кухар;кухар-кондитер" поділились з усіма присутніми рецептами Великодніх пасок.
- «Кар’єрний старт. Програма молодіжної гарантії».05 липня 2024 року Український молодіжний фонд у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через німецький державний банк розвитку KfW оголосив про старт першого грантового конкурсу «Кар’єрний старт. Програма молодіжної гарантії».Повна версія новини